Svätená voda a jej výroba

07.04.2012 17:45

Výroba svätenej vody: svätenú vodu môžeme vyrobiť najrôznejšími spôsobmi.Zákldané suroviny sú soľ a voda.Najlepšia je soľ morská,ak nieje postačí aj klasická kuchynská soľ.Rituál nad vodou:

Menom Archanjela Michaela a Archanjela Rafaela,vyháňam z tejto vody všetko negatívne,zapudzujem to mimo čas a priestor,do sveta prízrakov,Čistím a posväcujem ju menami svätých.Tak sa staň.

Potom podržíme pred sebou misku so soľou a povieme:

V mene Gabriela vyháňam z tejto soli všetko negatívne,zapudzujem to mimo čas a priestor,do sveta prízrakov.Čistím a posväcujem túto soľ menom svätých.Nech sa tak stane.

Prstom nad soľou nakreslíme pentagram a vizualizujeme si,že sa soľ naplňuje božským svetlom.

Dajte do misky s vodou tri štipky soli.Ukazovákom svojej dominantnej ruky(pravák,ľavák)potom vodu trikrát zamiešajte po smere hodinových ručičiek.

Poviete: Ako matka Mária predstavuje jednotu s božstvom,spoločne jedno sú.Pritom si vizualizujete ako sa nádoba (miska ) s vodou premieňa na božské a posvätné svetlo

Podržte nádobu so svätenou vodou a poviete:

Menom Michaela,Gabriela,Rafaela a Uriela zvolávam pozitívne sily vesmíru,aby túto vodu premenili v božskú esenciu,V mene Boha a aby mi umožnili pozitívnu magickú prácu pre dobro ľudstva.

 

Veľa šťastia vaša Sília